Om os

 Personen bag Scenty


Mit navn er Cecilie og jeg er 26 år. Jeg har sammen med min kæreste startet Scenty i 2020. Jeg er administrerende direktør og driver til daglig Scenty med alt hvad det indebærer. Som nystartet virksomhed, må du selv have kasketten på, ved størstedelen af de opgaver, der opstår. Min kæreste er super teknisk og kan heldigvis hjælpe med den del af virksomheden.


 


Hvorfor jeg synes, at der var brug for Scenty


Jeg havde længe kørt og kørt rundt i den samme parfume. Jeg var ofte i min nærmeste parfume butik, hvor jeg opgivende måtte gå hjem uden noget resultat. Når jeg så endelig fik taget en beslutning, var tilfredsheden aldrig særlig stor, når jeg først skulle svinge dankortet på de 800kr, og efterfølgende skulle dufte til den samme parfume dag efter dag, efter dag… Samtidig ville jeg jo på et tidpunkt løbe tør og så kunne jeg starte forfra igen. Parfume bruger de fleste af os hver dag og irritationen og bøvlet forbundet med at løbe tør, skulle løses. Jeg mente bestemt, at der måtte være en bedre måde at gøre tingene på.
Konceptet


Scenty er et nyt og unikt koncept kun for medlemmer. Meld dig ind i Klub Scenty og gør dine fremtidige parfumevalg nemmere og meget sjovere. Som medlem hos Scenty tilbyder vi dig designerparfumer til vanvittigt gode priser. Det er der måske også andre der gør, tænker du. Men her kommer det unikke ved Scenty. Vi tilbyder dig som medlem nemlig hver måned duftprøver på 8ml, ud fra vores altid voksende sortiment. Med en 8ml duftprøve har du faktisk nok til at teste duften af på dig selv i en hel måned. Du kan både selv vælge din duftprøve eller vi kan overraske dig med forskellige dufte, hvis du ønsker at tænke helt ud af den vanlige og måske lidt kedelige boks. Du kan også vælge en medlemskab hvor du kan få begge dele. Dit medlemskab vil automatisk forny hver måned hvilket altid vil medføre en ny duftprøve. Når du har testet alle de lækre dufte, ved du måske hvilken du ønsker fast fremover. Her hjælper dit medlemskab dig igen, til at kunne købe din favorit full-size parfume til en skøn lav medlemspris.
Parfumerne 


Det er vigtigt for mig, at gøre klart, at vi selvfølgelig kun forhandler 100% ægte dufte. Dette gælder både vores full-size parfumer, samt vores duftprøver, som bliver lavet af selv samme full-size flasker. Vi påfylder altså selv de små prøver ved brug af vores full-size parfumer og direkte ud fra jeres valg og ønsker. Vi handler kun med autoriserede forhandlere og alle vores parfumer har unikke koder under bunden, som sikrer ægtheden. Vi køber i øvrigt udelukkende parfumen ind fra europæiske forhandlere.
Mit mål med Scenty


Jeg ønsker, at vi gentænker hele måden, vi tænker og køber parfume på. Jeg ser det som en virkelig unødig situation at stå i en parfumebutik helt kuller i hovedet, efter at have duftet til 4 parfumer og dermed helt lammet og med en lugtesans, der er blevet helt skør. Det er ren videnskab, faktisk. Efter at have duftet til 2-3 parfume kan din hjerne ikke længere kende forskel. Hvis du sprøjter parfumen på et lille stykke papir, kan den også dufte helt anderledes, når den først kommer på din hud. Og igen holder nogle parfumer bare ikke særlig lang tid på dig i forhold til andre. Jeg synes alt i alt slet ikke, at det er en optimal måde at købe parfume på. Jeg siger ikke, at vi skal stoppe helt med at købe full-size parfumer igen. Jeg siger bare, at vi skal finde frem til en bedre måde til, hvordan vi skal finde ud af, hvilken full-size parfume vi vil købe. Derved undgår vi også, at der går massevis af parfume til spilde grundet forkerte køb.